Jobb i Kystlab AS

 

IMG_8793.jpg

KYSTLAB AS - LEVERANDØR AV ANALYSER OG RÅDGIVNING

Kystlab AS er et laboratorieselskap bestående av 9 avdelinger. Vi utfører kjemiske, mikrobiologiske og veterinærmedisinske analyser samt rådgivning og utvikling innen system og kurs. Selskapet er lokalisert i Mosjøen, Brønnøysund, Namsos, Fosen, Frøya, Kristiansund, Molde og på Gurskøy. Selskapets nye selger vil få kontorsted ved en av disse lokalitetene.

Vi leverer tjenester til blant annet havbruksnæringen, offshoreinstallasjoner og fartøy, kommune og stat, til et bredt utvalg av privat industri og privatpersoner. Selskapet utfører et stort antall analyser av blant annet vann og næringsmidler. Kystlab AS har alltid kunden i fokus. Vi lever av å finne gode, kvalitetssikrede løsninger og tilbyr riktig kompetanse rett i nærheten av våre kunder.

 

VI SØKER LEDENDE SELGER

Vi vil styrke vårt markedsteam og søker person til stillingen ledende selger. Den rette kandidaten er en fremoverlent og positiv person som har evner til å se muligheter i markedet og som er sulten på å lykkes med salg. En person som har gode lederegenskaper og som vil være en ressurs i markedsgruppen og lede an innen salg i selskapet. Kandidaten vi søker vil samarbeide med våre avdelingsledere om markedsarbeid og samtidig måtte kunne jobbe selvstendig med prosjekter.

Nettverk i næringsliv, utdanningsinstitusjoner og forskning, særlig knyttet til den marine sektor er en fordel. Personen vi søker må ha god forståelse for næringsliv, gjerne bransjeerfaring fra sjømatindustrien, eventuelt erfaring fra annen næringsmiddelindustri. Vi søker en person som liker å være på farten, som er strukturert og systematisk i sitt arbeide og som er utholdende i å følge opp salgsprosesser. Vi søker en person som har gode kommunikasjonsevner på alle nivå i en organisasjon. Kandidaten vi leter etter må kunne vise til tidligere salgsresultater og vil rapportere til daglig leder. Vi er fleksible i forhold til kontorsted og det kan være ved en av våre lokaliteter. Godt utgangspunkt for effektive reisedager er av betydning.

Vi tilbyr fast 100 % stilling, tverrfaglig miljø, gode kolleger, konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til Preben Aune (Daglig leder), tlf 951 99 065

Søknad og CV sendes pau@kystlab.no

Innen 6. august

 

 

Ring oss på 712 50 500. Eller fyll inn kontaktinformasjon, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden