Kurs i næringsmiddelhygiene for offshorepersonell - Molde

Kurset i næringsmiddelhygiene, som finner sted 1. og 2. oktober i Molde, retter seg inn mot offshoresykepleiere, forpleiningssjefer, kokker og annet personell som har ledende eller oppfølgende rolle for næringsmiddelsikkerhet og hygiene.  

Meld deg på her

Kystlab AS har lang erfaring med å utføre renholds- og hygienerevisjoner, revisjoner etter trygg mat standarder og opplæring innen hygiene og HACCP. Siden 2011 har vi arrangert hygienekurs tilpasset offshorepersonell. 

1. og 2. oktober har vi gleden av å invitere til et 2-dagerskurs i næringsmiddelhygiene for offshorepersonell i Molde. 

Se lenger ned på siden for fullstendig program. 

Tid og sted: Kurset arrangeres i Kystlab AS sine lokaler (Eikremsvingen 4, gåavstand/3 minutter med taxi fra flyplassen),  i Molde tirsdag 1. og onsdag 2. oktober 2019. Oppstart dag 1 er kl. 10:00, og dag 2 avsluttes kl. 15:15.

Pris: 6.100,- per deltaker. Ved påmelding av flere fra samme firma er pris på neste deltaker: 5.600,-. Prisen inkluderer lunsj, forfriskninger og kursmateriell.

Meld deg på her

Frist for påmelding: Innen 10. september

Spørsmål? Kontakt Svein G Drabløs – Fagansvarlig rådgiver Trygg Mat                                           

Tlf: 92 47 90 92 –  sgd@kystlab.no   

Filer:
Program - Kurs i næringsmiddelhygiene 1. og 2. oktober Molde_1.pdf
Ring oss på 712 50 500. Eller fyll inn kontaktinformasjon, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden