Inneklimaseminar i Molde 14. november

14. november er dagen for vårt tredje inneklimaseminar i rekken, og hvilket seminar det blir!

Kystlab arrangerer et helt nytt og spennende seminar med bredt fokus på inneklima. Vi har gleden av å presentere gode forelesere fra Norges Astma- og Allergiforbund, Glava AS, Mycoteam AS og Norconsult AS. Arrangementet vil finne sted på Quality Hotel Alexandra i Molde 14. november.

 

Trykk her for påmelding.

MER KUNNSKAP OM INNEKLIMA FOR Å GJØRE DE RIKTIGE TILTAKENE!

- fokus på blant annet skole- og barnehagebygg

 

Et godt inneklima har stor betydning for helse og trivsel i befolkningen, særlig når de fleste tilbringer det meste av tiden sin innendørs.

Inneklimaforhold som temperatur og ventilasjon kan påvirke prestasjoner og arbeidsevne. Selv om de aller fleste ikke blir syke av dårlig inneklima, kan inneklimarelaterte risikoforhold føre til både ubehag og mistrivsel. En del vil også kunne oppleve forverring av eksisterende sykdom og i noen tilfeller kan sykdom utløses. (Folkehelseinstituttet)

I dette seminaret belyses inneklimaet på en slik måte at deltakerne skal kunne dra hjem med økt kunnskap til å gjøre de rette tiltakene for å bedre forholdene.

Målgruppe: Kommuneleger, eiendomsforvaltere, bygningsingeniører, vaktmestere, renholdere og annet personell tilknyttet drift av VVS-anlegg, skole- og barnehagepersonell, samt  rådgivere og tilsynspersonell.  Velkommen!    

Arrangementet vil finne sted på Quality Hotel Alexandra i Molde 14. november.      

Se program nederst på siden.         

 

Trykk her for påmelding.

 

 

Filer:
Program inneklimaseminar Molde november 2018 1.0.pdf
Ring oss på 712 50 500. Eller fyll inn kontaktinformasjon, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden